Ta emot en arbetskamrat!

Som företag kan ni bidra på olika sätt för våra Arbetskamrater. Under fliken arbetskamrater kan ni se några av våra profiler som söker jobb, praktik eller en dag på sitt drömjobb.

En dag på ett drömjobb
Om ditt företag har möjlighet att ta emot en av våra arbetskamrater så hen får vara med en dag på sitt drömjobb lägger vi upp er företagslogga på vår hemsida och ni får även använda vår logga i sociala medier och på er hemsida. Om ni och arbetskamraten önskar kommer vi och filmar och tar bilder som kan visas på hemsidan och i sociala medier.

Praktikplats
Om ditt företag vill ge en av våra arbetskamrater en praktikplats lägger vi upp er företagslogga på vår hemsida och ni får även använda vår logga i sociala medier och på er hemsida. Om ni och arbetskamraten önskar kommer vi och filmar och tar bilder som kan visas på hemsidan och i sociala medier.

Anställning
Om ditt företag erbjuder en anställning till en av våra arbetskamrater hjälper vi till med det praktiska kring anställningen men anställningen sker direkt med vår arbetskamrat. Vi förmedlar endast kontakten. Vi lägger upp er företagslogga på vår hemsida och ni får även använda vår logga i sociala medier och på er hemsida. Om ni och arbetskamraten önskar kommer vi och filmar och tar bilder som kan visas på hemsidan och i sociala medier.

Stöd oss ekonomiskt
Alla bidrag är viktiga för att vi ska kunna genomföra vår verksamhet. Kapitalet kommer att användas till vårt arbete med att hjälpa personer med intellektuella funktionsvariationer att få riktiga jobb. Vår förhoppning är också att få möjlighet att arrangera olika aktiviteter och event för att dessa människor ska få delta, synas och bidra till samhällets mångfald.